Майката на починалия руски опозиционен лидер Алексей Навални - Людмила, не

...
Майката на починалия руски опозиционен лидер Алексей Навални - Людмила, не
Коментари Харесай

Майката на Навални не успя да заведе дело за лоши медицински грижи за сина си

Майката на умрелия съветски опозиционен водач Алексей Навални  - Людмила , не съумя да заведе дело за това, че той е получил несъответстващи медицински грижи в наказателната колония в Арктика, където умря. Причината за отхвърли била, съгласно съда, че самият Навални не е подал жалбата, съобщи Иван Жданов, съдружник на починалия съветски опозиционер, представен от Ройтерс..

Иван Жданов, непосредствен помощник на Навални, сподели, че съдът в дребното градче Лабитнанги покрай наказателната колония е отхвърлил желае с претекста, че ищецът би трябвало да е самият Навални.

" Алексей доста пъти е завеждал каузи за непредоставяне на здравна помощ в колониите ", написа Жданов в приложението Telegram. " Сега, откакто той е погубен, те отхвърлят изказванието на фамилията му с саркастичен език. "

Руските затворнически управляващи оповестиха, че 47-годишният Навални е изпаднал в безсъзнание след разходка пред пандиза " Полярен вълк ", където е излежавал присъда от 30 години затвор.

По-късно екипът на Навални сподели, че в смъртния му акт е посочено, че

Майка му Людмила Навальная пътува до арктическия град Салехард, на 2000 км от Москва, малко след гибелта му, където сподели, че, до момента в който тя не се съгласи да го погребе без обществено заравяне.

В последна сметка управляващите освободиха тялото на Навални и за късата му погребална гала в Москва, след което се насочиха към гробището, с цел да положат цветя, макар предизвестията на Кремъл против огромни събирания.
 Владимир Путин назова по име Навални
Владимир Путин назова по име Навални

Предложили му Навални бъде сменен - " Ще го сменим, с цел да не се връща. Нека си седи там "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР